Politika kolačića za Mermo Home

 

Ovo je politika kolačića za Mermo Home, dostupna sa https://mermerniradijatorisrbija.rs/

Šta su kolačići

Kao što je uobičajena praksa da na skoro svim profesionalnim veb lokacijama ova veb lokacija koristi kolačiće (male datoteke) koje su preuzete na vaš računar, kako bi poboljšali vaše iskustvo. Ova stranica opisuje koje informacije prikupljaju, kako ih koristimo i zašto ponekad moramo da čuvamo ove kolačiće. Takodje ćemo deliti kako možete sprečiti da se ti kolačići čuvaju, ali to može smanjiti ili ‘probiti’ određene elemente funkcionalnosti veb lokacija.

Za opšte informacije o kolačićima pogledajte članak Vikipedije o HTTP kolačićima.

Kako koristimo kolačiće

Koristimo kolačiće iz niže navedenih razloga. Nažalost, u većini slučajeva ne postoje industrijske standardne opcije za onemogućavanje kolačića bez potpunog isključivanja funkcionalnosti i funkcija koje dodaju na ovoj veb lokaciji. Preporučuje se da ostavite na svim kolačićima ako niste sigurni da li vam trebaju ili ne u slučaju da se koriste za pružanje usluge koju koristite.

Onemogućavanje kolačića

Možete sprečiti podešavanje kolačića podešavanjem postavki na vašem pregledaču (pogledajte pomoć u pregledaču za to kako to uraditi). Imajte na umu da će onemogućavanje kolačića uticati na funkcionalnost ove i mnogih drugih veb lokacija koje posećujete. Onemogućavanje kolačića obično će rezultirati i onemogućavanjem određenih funkcionalnosti i karakteristika ove veb lokacije. Zbog toga se preporučuje da ne onemogućite kolačiće.

Kolačići koje postavljamo

  • Pošaljite kolačiće vezane za bilteneOva veb stranica nudi usluge pretplate na biltene ili e-poštu, a kolačići se mogu koristiti za pamćenje ako ste već registrovani i da li želite da prikažete određena obaveštenja koja mogu biti validna samo za pretplaćene / odjavljene korisnike.
  • Nalozi za obradu povezanih kolačićaOva veb lokacija nudi mogućnost e-trgovine ili plaćanja i neki kolačići su neophodni da biste osigurali da se vaša narudžba pamti između stranica kako bismo je mogli pravilno obraditi.
  • Oblikuje povezane kolačićeKada podatke predate putem obrasca poput onih koji se nalaze na stranicama kontakata ili obrasci za komentare, kolačići se mogu postaviti tako da pamte vaše korisničke detalje za buduću prepisku.

Kolačići treće strane

U nekim posebnim slučajevima koristimo i kolačiće koje nam daju pouzdane treće strane. Sledeći odeljak sadrži detalje na koje kolačiće treće strane možete naići na ovoj veb lokaciji.

  • Ova veb lokacija koristi Google analitiku koja je jedno od najrasprostranjenijih i verodostojnih rešenja za analitiku na vebu jer nam pomaže da shvatimo kako koristite veb lokaciju i načine na koje možemo poboljšati vaše iskustvo. Ovi kolačići mogu pratiti stvari poput dugovanja na veb lokaciji i stranicama koje posećujete kako bismo nastavili da stvaramo atraktivan sadržaj.Za više informacija o kolačićima Google analitike pogledajte zvaničnu stranicu Google analitike.
  • S vremena na vreme testiramo nove funkcije i unosimo suptilne promene u načinu prikazivanja veb lokacije. Kada još uvek testiramo nove funkcije, ovi kolačići se mogu koristiti da bismo vam osigurali postojano iskustvo dok ste na veb lokaciji, istovremeno osiguravajući da razumemo koje optimizacije naši korisnici najviše cene.
  • Dok prodajemo proizvode, važno nam je da razumemo statistiku o tome koliko posetilaca naše veb lokacije stvarno kupuje i kao takvi su podaci koje će ovi kolačići pratiti. Ovo vam je važno jer znači da možemo tačno da dajemo poslovna predviđanja koja nam omogućavaju da pratimo troškove oglašavanja i proizvoda kako bismo obezbedili najbolju moguću cenu.

Više informacija

Nadam se da su vam to razjasnile stvari i kao što je ranije spomenuto ako postoji nešto za šta niste sigurni da li vam trebaju ili ne, obično je sigurnije da kolačiće ostavite omogućene u slučaju da utiču na neku od funkcija koje koristite na naše stranice.

Međutim, ako i dalje tražite dodatne informacije, možete nas kontaktirati putem jednog od naših preferiranih metoda kontakta:

© 2019 Boopro tech. All Rights Reserved