O našoj kompaniji

Marble Home je kompanija sa ogrankom proizvodnje smeštenim u Nišu, gradu na jugu Srbije. Mi smo kompanija koja posluje širom sveta nudeći rešenja za grejanje za širok spektar klijenta. Sa raznim mogućnostima grejanja i dizajna koji  se može uklopiti u svaki enterijer, zadovoljili smo potrebe kupaca i osigurali da je zadovoljstvo naših kupaca uvek na visokom nivou! U cilju stvaranja svesti kod potencijalnih potrošača, vodimo i podržavamo kupce u njihovom razumevanju ove nove tehnologije koja se tiče njene primene i upotrebe u svim situacijama. Naš tim je ovde da vam služi i pruži besplatne i korisne konsultacije.

Pametni-wifi-radijator-black
Pametni-radijator-black-1

Mi služimo Vama!

Kako je došlo do inovacija u dizajnu, tehnologiji i kvalitetu.

Do ovih uspešnih inovacija koje su usledile na jednom slobodno možemo reći najstarijem sistemu grejanja na svetu došlo je pripajanjem decenijske porodične manufakture i firme koja se bavi informacionim tehnologijama i to u smeru digitalizacije i automatizacije svih stvari sa kojima se susrećemo svakodnevno (IoT – “Internet of things”)

Story

NAŠA GARANCIJA ZA NISKE CENE i KAKO TO USPEVAMO?

Kroz naš asortiman proizvoda želimo da naše cene budu prihvatljive svima! Držeći naše režijske troškove niskim i rešavajući “srednjeg čoveka” tj skupih posrednika mi nastojimo da Vam pružimo uštede. Deo naših inovacija u proizvodnji i prodaji se sadrži u automatizmu uz pomoć tehnoloških alata koje nam omogućavaju moderna vremena. Naš softver za primanje narudžbina i njegovo rukovodjenje štedi nama ne samo vreme već i novac. Zato verujemo da ćemo zadržati našu profitnu maržu niskom tako da vi, kupac, platite razumnu cenu.

Mi brinemo za zivotnu sredinu!

Nastojimo da očuvamo životnu sredinu stvaranjem energetski efikasnih sistema grejanja koji su ujedno i zdraviji. Ugradnjom sistema grejanja prirodnog kamena, smanjićete potrošnju struje i tako uštedeti novac, a ujedno imati bolje iskorišćenje toplotne energije. Kroz kontinuirana istraživanja i razvoj u partnerstvu sa našim dobavljačima i tehnološkim timovima uspeli smo da stvorimo visoko efikasne sisteme grejanja koji su se pokazali korisnim za društvo zahvaljujući ekonomskoj i ekološkoj vrednosti.

Naše obećanje za usluge!

Uvek nas možete kontaktirati, ako imate bilo kakva pitanja ili Vam je potrebno pojašnjenje, rado ćemo Vam pomoći putem e-maila, telefona, Vibera, SMS-a.

Mi ćemo se obavezati da Vam odgovorimo u roku od 24 sata.

Naše obećanje kvaliteta..

Uprkos fer cenama, nikada nećemo ugroziti kvalitet ni jednom našem proizvodu i zato slobodno dajemo 5 godina garancije.

"

Meni je ugradnja završena u petak 27. Septembra. Radijatori rade i ugradnja je bila relativno brza i sto je meni bitno bez ikakvog loma. Brz i lak dogovor!

Bojan, Novi Sad

Dragan serviser koji došao da ugradi radijatore bio je vrlo brz i ljubazan. Objasnio mi je kako radi aplikacija koju smo na licu mesta testirali. Ostavio mi je broj oko tehničke podrške. Za svaku pohvalu!

Marija, Kragujevac

Profesionalna usluga od početka pa do kraja!

Strahinja, Niš

Sva 4 radijatora ugradjena su prema dogovoru. Aplikaciju nisam najjasnije razumela kako da podesim temperaturu. Zvala sam prodaju ponovo pa su mi objasnili i sada radi super. Sve je dobro organizovano, videćemo kasnije tokom godine sa hladnijim vremenom.

Jovana, Beograd

© 2019 Boopro tech. All Rights Reserved