Dobrodošli u našu polisu privatnosti

 

Vaša privatnost je za nas od presudnog značaja.

Radijatori Stojadinović se nalazi na:
PR Radijatori Stojadinovic
Staroplaninska 9 Niš
18000 – Srbija, Srbija
0600287728

Politika Radijatorija Stojadinovića je da poštuje vašu privatnost u vezi sa bilo kakvim informacijama koje možemo prikupiti tokom rada na našoj veb stranici. Ova politika privatnosti odnosi se na https://mermerniradijatorisrbija.rs/ (u daljem tekstu „nas“, „mi“ ili „https: // mermerniradijatorisrbija“ .rs / “). Poštujemo vašu privatnost i posvećeni smo zaštiti podataka o kojima vas mogu identifikovati osobe koje nam možete pružiti putem Veb lokacije. Usvojili smo ovu politiku privatnosti („Politika privatnosti“) da objasnimo koje se informacije mogu prikupljati na našoj veb lokaciji, kako koristimo te podatke i pod kojim okolnostima možemo ih otkriti trećim licima. Ova politika privatnosti odnosi se samo na informacije koje prikupljamo putem veb lokacije i ne odnosi se na naše prikupljanje informacija iz drugih izvora.

Ova politika privatnosti, zajedno sa uslovima i odredbama objavljenim na našoj veb lokaciji, sadrži opšta pravila i pravila koja regulišu vaše korišćenje naše veb stranice. U zavisnosti od aktivnosti tokom posete našoj veb lokaciji, od vas će se možda tražiti da pristanete na dodatne uslove i odredbe.

Vrste prikupljenih podataka

Lični podaci

Tokom korišćenja naše usluge, možemo od vas tražiti da nam date određene lične informacije koje se mogu koristiti za kontakt ili identifikaciju vas („Lični podaci“). Informacije koje mogu da identifikuju mogu da sadrže, ali nisu ograničene na:

 • Adresa E-pošte
 • Ime i prezime
 • Broj telefona
 • Adresa, država, pokrajina, poštanski broj, grad
 • Kolačići i podaci o upotrebi

Upotreba podataka

Radijatori Stojadinović koristi prikupljene podatke u različite svrhe:

 • Da biste pružili i održavali Uslugu
 • Da bismo vas obavestili o promenama u našoj Servisi
 • Da bismo vam omogućili da učestvujete u interaktivnim funkcijama našeg servisa kada to odlučite
 • Da biste pružili brigu i podršku kupcima
 • Da bismo pružili analizu ili vredne informacije kako bismo poboljšali uslugu
 • Da biste pratili upotrebu usluge
 • Za otkrivanje, sprečavanje i rešavanje tehničkih problema

Posetioci veb lokacija

Kao i većina operatora veb lokacija, Radijatori Stojadinović prikuplja informacije koje nisu lične identifikacije kao što su veb pretraživači i serveri obično dostupni, kao što su vrsta pregledača, preferencija jezika, lokacija koja se odnosi i datum i vreme svakog zahteva posetioca. . Svrha Radijatorija Stojadinovića u prikupljanju informacija koje nisu lične identifikacije je da bolje razume kako posetioci Radijatori Stojadinovića koriste njegovu veb stranicu. S vremena na vreme, Radijatori Stojadinović može objaviti informacije koje nisu lične identifikacije u zbiru, npr. Objavljivanjem izveštaja o trendovima u korišćenju veb stranice.

Radijatori Stojadinović takođe prikuplja potencijalno lične informacije poput Internet protokola (IP) adresa za prijavljene korisnike i za korisnike koji ostavljaju komentare na https://mermerniradijatorisrbija.rs/ postove na blogu. Radijatori Stojadinović otkriva prijavljene korisničke i komentatorske IP adrese samo pod istim okolnostima koje koristi i otkriva lične identifikacione podatke kao što je opisano u nastavku.

Prikupljanje ličnih podataka

Određeni posetioci veb lokacija Radijatori Stojadinović odlučuju da komuniciraju sa Radijatori Stojadinovićem na načine koji od Radijatorija Stojadinovića zahtevaju da prikupe lične podatke. Količina i vrsta informacija koje Radijatori Stojadinović prikuplja zavisi od prirode interakcije. Na primer, molimo posetioce koji se prijave na blog na https://mermerniradijatorisrbija.rs/ da navedu korisničko ime i adresu e-pošte.

Bezbednost

Sigurnost vaših ličnih podataka nam je važna, ali imajte na umu da nijedan način prenošenja putem Interneta ili način elektronskog čuvanja nisu 100% sigurni. Iako se trudimo da koristimo komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših ličnih podataka, ne možemo garantovati njegovu apsolutnu sigurnost.

Oglasi

Oglasi koji se pojavljuju na našoj veb lokaciji mogu korisnicima isporučiti reklamni partneri, koji mogu postaviti kolačiće. Ovi kolačići omogućavaju oglasnom serveru da prepozna vaš računar svaki put kada vam pošalje internetski oglas za prikupljanje podataka o vama ili drugima koji koriste vaš računar. Ove informacije omogućavaju da oglasne mreže, između ostalog, isporuče ciljane oglase za koje veruju da će vas najviše zanimati. Ova politika privatnosti pokriva upotrebu kolačića od strane Radijatori Stojadinović i ne pokriva upotrebu kolačića od strane bilo kog oglašivača.

Veze do spoljnih lokacija

Naša usluga može sadržati veze do spoljnih veb lokacija koje mi ne upravljamo. Ako kliknete na vezu treće strane, bićete preusmereni na lokaciju te treće strane. Toplo vam savetujemo da pregledate Politiku privatnosti i odredbe i uslove svakog od posećenih lokacija.

Mi nemamo kontrolu nad i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj, politike privatnosti ili prakse bilo kojih veb lokacija, proizvoda ili usluga trećih strana.

 

https://mermerniradijatorisrbija.rs/ koristi Google AdVords za remarketing

https://mermerniradijatorisrbija.rs/ koristi usluge remarketinga za oglašavanje na veb lokacijama trećih strana (uključujući Google) prethodnim posetiocima naše veb stranice. To može značiti da se oglašavamo prethodnim posetiocima koji nisu ispunili zadatak na našoj veb lokaciji, na primer pomoću kontakt obrasca da izvrše upit. To bi moglo biti u obliku oglasa na stranici rezultata Google pretrage ili veb lokaciji na Google prikazivačkoj mreži. Treći dobavljači, uključujući Google, koriste kolačiće za posluživanje oglasa na osnovu nečijih prošlih poseta. Naravno, svi prikupljeni podaci koristit će se u skladu s vlastitom politikom privatnosti i Google-ovom politikom privatnosti.

Možete da odredite podešavanja načina na koji vas Google oglašava koristeći stranicu Google Ad Preferences, a ako želite, možete se isključiti iz oglašavanja zasnovanog na interesovanju u potpunosti pomoću podešavanja kolačića ili trajno pomoću dodatka za pregledač.

Analitika

Možemo koristiti dobavljače usluga trećih strana da nadgledaju i analiziraju upotrebu naše usluge.

Google Analitika

Google Analitika pruža Google.

Za više informacija o vrsti podataka koju Google Analitika prikuplja, posetite njihovu stranicu sa politikom privatnosti: https://policies.google.com/technologies/partner-sites?hl=sr

Agregirana statistika

Radijatori Stojadinović može prikupljati statistiku o ponašanju posetilaca na svojoj veb stranici. Radijatori Stojadinović može ove informacije prikazati javno ili ih dostaviti drugima. Međutim, Radijatori Stojadinović ne otkriva vaše lične podatke.

Kolačići

Da bi obogatio i usavršio vaše internetsko iskustvo, Radijatori Stojadinović koristi „Kolačiće“, slične tehnologije i usluge koje pružaju drugi za prikazivanje personalizovanog sadržaja, odgovarajuće oglašavanje i čuvanje postavki na računaru.

Kolačić je niz informacija koje veb lokacija čuva na računaru posetioca i koji posetiočev pregledač pruža veb lokaciji svaki put kada se posetilac vrati. Radijatori Stojadinović koristi kolačiće da bi pomogao Radijatori Stojadinoviću da identifikuje i prati posetioce, njihovo korišćenje https://mermerniradijatorisrbija.rs/ i njihove postavke za pristup veb lokaciji. Posjetioci Radijatorija Stojadinovića koji ne žele da na svoje računare stavljaju kolačiće trebalo bi da postave preglednike da odbiju kolačiće prije upotrebe veb stranica Radijatori Stojadinovića, uz nedostatak da neke funkcije veb stranica Radijatorija Stojadinovića možda ne funkcionišu pravilno bez pomoći kolačića.

>

Nastavljajući navigaciju našim veb stranicama bez promene postavki kolačića, potvrđujete i prihvatate upotrebu kolačića Radijatori Stojadinović.

Izmene politike privatnosti

Iako će većina promena verovatno biti neznatna, Radijatori Stojadinović može s vremena na vreme da menja svoju Politiku privatnosti i po vlastitom nahođenju Radijatorija Stojadinovića. Radijatori Stojadinović ohrabruje posetioce da često provere ovu stranicu radi promene svoje Politike privatnosti. Vaša upotreba ove veb stranice nakon promene ove Politike privatnosti predstavljaće vaše prihvatanje takvih promena.

 

© 2019 Boopro tech. All Rights Reserved